εταιρεια

Η εταιρεία

Με τον απόλυτο σεβασμό στην γαστρονομική παράδοση, στην εύφορη ελληνική γη και τους καρπούς της, φτιάχνουμε gourmet-γεμιστά τουρσιά και υψηλής ποιότητας antipasti-ορεκτικά.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην αγορά?

Καλλιεργούμε στα δικά μας χωράφια, τα λαχανικά που χρησιμοποιούμε. Αυτό εγγυάται την φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας!

Ένας άλλος παράγοντας που μας κάνει μοναδικούς, είναι ότι έχουμε επιλέξει να μην χρησιμοποιούμε μηχανήματα κατά τη διάρκεια της παραγωγής, που σημαίνει ότι όλα μας τα προϊόντα είναι απολύτως χειροποίητα.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνειδητής επιλογής, είναι ότι κάθε βάζο μας είναι μοναδικό και περικλείει την δημιουργικότητα των εργαζομένων μας.

Παγιωμένη αντίληψή μας, η αποβιομηχανοποίηση του τροφίμου, γι’ αυτό και κάθε παραγγελία των πελατών μας, ετοιμάζεται επιτόπου, χωρίς την ύπαρξη αποθήκης-stock. Το γεγονός αυτό εγγυάται την χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και την φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Όραμα

Όραμά μας αποτελεί η διάδοση των παραγομένων εδεσμάτων και της Ελληνικής γαστρονομικής τους ταυτότητας σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα η LAGADAS FARM® εξάγει σε όλο τον κόσμο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από τις ομοειδής εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα και Εξωτερικό.

Κάνετε την σωστή επιλογή! Επιλέξτε τα προϊόντα της LAGADAS FARM®, για να κάνετε τη διαφορά!

ΒΡΑΒΕΙΑ

specialist-awards-2019-bronze

Specialist Awards 2019

Χάλκινο Βραβείο

Αγγουράκι Γλυκόξινο σε φέτες
Bread Butter Pickles

gourmet-exhibition-2021-silver

Specialist Awards 2021

Ασημένιο Βραβείο

Πιπεράκι Πράσινο με Φέτα και Καραμελωμένο Πράσο

gourmet-exhibition-2021-bronze

Specialist Awards 2021

Χάλκινο Βραβείο

Piccalilli
Πίκλα Μουστάρδας

Ακολουθώντας την παράδοση που πέρασε από γενιά σε γενιά,
είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρέχουμε προϊόντα
που έχουν τη δική τους ταυτότητα.

LAGADAS FARM®

Scroll to Top