ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
- ½ κιλό μακαρόνια ή πάστα
- 12 μανιτάρια σχάρας της Lagadas Farm, κομμένα σε φέτες η στα τεσσάρα
- 1 κούπα κρεμά γάλακτος
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ σφηνάκι τσίπουρο.
- ½ κούπα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- φύλλα βασιλικού η μαϊντανό ψιλοκομμένα
- αλάτι πιπέρι
- 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατόνερο, για 6 λεπτά τα ξεπλένουμε με κρύο νερό πολύ καλά και στραγγίζουμε.
- Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο με το μισό λάδι μέχρι να ροδίσει.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το σκόρδο και την πάπρικα κάνουμε ένα γύρισμα και σβήνουμε με το τσίπουρο.
- Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το υπόλοιπο λάδι και ανεβάζουμε την φωτιά για 3 λεπτά.
- Σβήνουμε.
- Ανακατεύουμε τα μακαρόνια με την σάλτσα, και ρίχνουμε τα κομμάτια του βασιλικού ή του μαϊντανού.
Καλή σας όρεξη!