Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, την βράβευση δυο νέων προϊόντων μας στα Specialists Awards στην Gourmet Exhibition 2021 στις κατηγορίες καινοτόμο προϊόν και νέο προϊόν.
Για την κατηγορία καινοτόμο προϊόν το Πιπεράκι Πράσινο με Φέτα και Καραμελωμένο Πράσο το οποίο έλαβε το Ασημένιο Βραβείο
”Εξαιρετικό προϊόν. Έξυπνος συνδυασμός υλικών. Πικάντικη γεύση, αρωματικό, τραγανό όσο πρέπει και ωραία επίγευση.”
Για την κατηγορία νέο προϊόν Piccalilli – Πίκλα Μουστάρδας το οποίο έλαβε το Χάλκινο βραβείο.
”Γευστικό, νόστιμο προϊόν με ωραίες υφές. Ιδιαίτερο προϊόν για συγκεκριμένο κοινό, η spicy μουστάρδα”
Δείτε τα Βραβεία μας εδώ.