ΑΣΠΡΟ ΞΙΝΟΛΑΧΑΝΟ
Πληροφορίες
Λίγα λόγια για το προϊόν
Το πρώτο ελληνικό άσπρο ξινολάχανο! Το ξινολάχανο αποτελείται από λάχανο και καταναλώνεται κυρίως τους χειμερινούς μήνες όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες φρέσκιες σαλάτες. Φτιάχνεται με τη διαδικασία της φυσικής ζύμωσης η οποία διαρκεί περίπου 4 μήνες. Είναι ένα προιόν με πολύ πλούσια γεύση που περιέχει πολλά προβιοτικά τα οποία δημιουργούνται μέσω της διάσπασης των σακχάρων του λάχανου κατά τη διάρκεια της φυσικής ζύμωσης.
Παρασκευασμένο από 100% ελληνικά άσπρα λάχανα
Χωρίς την προσθήκη ξυδιού ή ζάχαρης