LAGADAS FARM

Η LAGADAS FARM είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο τομέα της επεξεργασίας και τυποποίησης χειροποίητων τουρσιών & antipasti. Το 2010 ο ιδρυτής Νίκος Καμαριώτης με τον γιο του Άγγελο αποφασίζουν να ξεκινήσουν το ταξίδι στην παράδοση και την γαστρονομία με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν το τουρσί και μέσα από καινοτόμες προτάσεις να το επαναφέρουν στο καθημερινό και το επίσημο τραπέζι, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

» Όραμά τους αποτελεί η διάδοση αυτού του εδέσματος και της Ελληνικής του ταυτότητας σε όλο τον κόσμο. »

 

Η LAGADAS FARM εκτείνεται σε ένα χώρο 10000 τ.μ. στην εύφορη κοιλάδα του Λαγκαδά, όπου εκεί καλλιεργούνται με φροντίδα και αφοσίωση τα περισσότερα από τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται για το τουρσί.

 

Στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας οι εκλεκτές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές συνταγές που οι πρόγονοί μας έφεραν στις αποσκευές τους από τη Μ. Ασία, μας χαρίζουν το αγνό και γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων μας.
Η επιχείρηση τηρεί πιστοποιητικά ασφαλείας HACCP & ISO 22000:2005.

 

Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά σε εθνικές και διεθνής εκθέσεις όπως DETROP THESSALONIKI 2015, DETROP BOUTIQUE THESSALONIKI 2016, FOODEXPO ATHENS 2016, DETROP BOUTIQUE THESSALONIKI 2018, FOODEXPO ATHENS 2018 και στο PLACES & FLAVORS # ORISTE EUROPE EVENT 2017 & 2018, ενώ έχει αποσπάσει και το βραβείο συσκευασίας και τυποποίησης, στην DETROP BOUTIQUE THESSALONIKI 2016.