Παράδοση

Η Lagadas Farm είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο τομέα της επεξεργασίας και τυποποίησης τουρσιών. Το 2010 ο ιδρυτής Νίκος Καμαριώτης με τον γιο του Άγγελο αποφασίζουν να ξεκινήσουν το ταξίδι στην παράδοση και την γαστρονομία με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν το τουρσί και μέσα από καινοτόμες προτάσεις να το επαναφέρουν στο καθημερινό και το επίσημο τραπέζι, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όραμά τους αποτελεί η διάδοση αυτού του εδέσματος και της Ελληνικής του ταυτότητας σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθώντας την παράδοση που πέρασε από γενιά σε γενιά, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρέχουμε προϊόντα που έχουν τη δική τους ταυτότητα.

Όραμα

Η Lagadas Farm εκτείνεται σε ένα χώρο 10000 τ.μ. στην εύφορη κοιλάδα του Λαγκαδά,  όπου εκεί καλλιεργούνται με φροντίδα και αφοσίωση τα περισσότερα από τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται για το τουρσί. Στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας οι εκλεκτές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές συνταγές που οι πρόγονοί μας έφεραν στις αποσκευές τους από τη Μ. Ασία, μας χαρίζουν το αγνό και γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων μας.

Διακρίσεις

Η επιχείρηση τηρεί πιστοποιητικό ασφαλείας HACCP ALIMENTARE. Συμμετέχει ενεργά σε εθνικές και διεθνής εκθέσεις όπως Detrop 2015,  Detrop Boutique 2016 και Foodexpo 2016, ενώ έχει αποσπάσει και το βραβείο συσκευασίας και τυποποίησης στην Detrop Boutique 2016.