3° Βραβείο στην Gourmet Exhibition 2019

Μια μεγάλη διάκριση και μια μεγάλη ευθύνη.

Το Bread & Butter Chips, κέρδισε το 3° βραβείο γεύσης του στα Specialists Awards στην Gourmet Exhibition 2019.

Τα Specialist Awards προστέθηκαν για πρώτη φορά φέτος με σκοπό τη βράβευση προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με κριτική επιτροπή η οποία αποτελείτο από τα αναγνωρισμένα ονόματα του χώρου της γευσιγνωσίας Αλεξάνδρα Ανθίδου, Νικολέτα Μακρυωνίτου,  Γιώργο Πίττα, Ιωάννα Σταμούλου και Ελένη Ψυχούλη και με διαδικασία κατά την οποία το κάθε προϊόν δοκιμάστηκε και βαθμολογήθηκε σε πέντε σημεία ανά κατηγορία, το Bread & Butter Chips κατέκτησε την 3η θέση στην ενότητα “Γεύση”.

Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης και η “ψυχή” της Lagadas Farm, ο Άγγελος Καμαριώτης, παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο.

Scroll to Top